3 Specielle lejligheder der kræver bobler

Champagne og bobler er lækkert især til festlige lejligheder og når der er grund til at fejre noget.
Her er 5 specielle lejligheder der kræver at du åbner en flaske bobler.

 

1. Du har fået dit drømmearbejde

Du har sendt minimum 100 ansøgninger, du har fået utallige afslag efter afslaf med den samme begrundelse, du har ikke nok erfaring. I dag kræver alt minimum 5 års erfaring plus rene 12 taller fra skolen og du er altså stadig kun midt i tyverne. Du har været til mange samtaler, siddet i timevis og besvaret de samme spørgsmål, snakket om dig selv, dine kompetencer, hvad du kan tilbyde, taget forskellige personligheds tests og andet. Endelig bliver du ringet op og tilbudt dit drømmearbejde, hurtigt i køleskabet og finde boblerne frem, få knappet flasken op og så skal den bare nydes. Enten med dig selv bare for at fejre det og husk at tage selfier, eller så med din ven, kæresten, mor, bror eller hvem der nu er i nærheden af dig.

 

2. Endelig en date med din drømmekvinde

I månedsvis har du prøvet at få hende med ud og få en kop kaffe, helt uskyldigt men selv det har været meget svært. Du har prøvet alt, skrevet sms’er, skrevet på facebook og endda sendt blomster og inviteret hende ud. Du har synes godt om hendes billeder på Facebook og Instagram. Du har prøvet mere eller mindre alt. Endelig skriver hun til dig i stedet og spørger om dit tilbud stadig står, du fyldes af glæde og begynder at hoppe og råber Yeeees, selvom du står midt på strøget fyldt med mennesker. Løber hen i nærmeste butik og køber en flaske bobler og skynder dig hjem for at kunne nyde det og fejre det.

 

3. Du skal være far

Din kæreste har opført sig lidt underligt de sidste par dage, og hver gang du har spurgt om der er noget galt har hun med bestemt tone sagt ”nej”. Du har endda spurgt om du har gjort noget galt igen ”nej”. Det nej ved mænd godt at det kan betyde ja, men du gør som du plejer. Om aftenen sidder i og ser jeres yndlings serie som i plejer, og hun siger ”skat, skal lige fortælle dig noget”. Du tror automatisk der er noget i vejen, og tænker ”hvad har jeg gjort” og hun virker nervøs og kan næsten ikke få ordene ud af munden ”du skal være far”. Det skal fejres og så er et glas bobler på sin plads, og et halvt glas champagne skader heller ikke din kæreste. Hvis det ikke dur så er alkoholfri vin et rigtig godt alternativ i dette tilfælde.